• Miért érdemes regisztrálnia?

  Mert a regisztrációt követően:

  1. Portálrendszerünkben több ezer szakcikk között böngészve munkájához hasznos információkat találhat, nem csak írott, de videós és webprezentációs formában is
  2. Szakcikkeinkkel kapcsolatban megírhatja felmerülő kérdéseit, melyeket hozzáértő, a saját szakterületükön nagy tekintélynek örvendő professzorok válaszolnak meg.
  3. Portálunk Orvosikreditpont szekciójában egyszerűen, gyorsan és postaköltség nélkül juttathatja el a Promenade Kiadóhoz a lapjainkban megjelenő akkreditált továbbképző tanfolyamok tesztkérdéseire adott válaszait.
  4. Oldalainkon számtalan további gyakorlótesztet oldhat meg, melyek segítenek tudása elmélyítésében, és a kreditpontszerző tesztek sikeres megoldásában.
  5. Portálunk Orvosikedvezmények szekciójában megtalálhatja azon cégek egyedi, orvosok számára személyre szabott kedvezményes ajánlatait
  6. Weboldalunkon keresztül rendszeresen tájékoztatást kap a szakmáját érintő legfrissebb hírekről, információkról.
  7. Online módon, bármikor elérheti a Promenade Kiadó által megjelentetett folyóiratok teljes szakmai tudásbázisát.

Új felhasználó regisztrációja

Az alábbi adatokra azért kérjük megadni, mert weboldalunkon olyan információk találhatóak, amelyek kizárólag egészségügyi szakembereknek, orvosoknak szólnak, azokat laikusok, betegek nem tekinthetik meg.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező, ezért kérjük, azokat mindenképpen töltse ki!

Kérjük, adja meg a pecsétszámát/azonosítóját, annak érdekében, hogy biztosíthassuk, csak a megfelelő szakemberek jutnak hozzá a portálon található orvos-szakmai információkhoz valamint, hogy az oldalunkon szerzett kreditpontokat jóváírhassuk Önnek.

Kérjük, a kívánt felhasználói név és jelszó megadásakor ne használjon nagy betűket, ékezetes karakterek és szóközt.

Kérem írja be a jelszót
Neme

Kérjük, adja meg címadatait, azért hogy elektronikus és postai úton is fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot.

CímPostázási címSzámlázási adatok

Áfás számla igény esetén a *-gal megjelölt mezők kitöltése kötelező!
Amennyiben nem kér áfás számlát (pl. a tagdíjról), a mezők automatikusan kitörlődnek.
Kérjük, adjon meg néhány a tanulmányaival kapcsolatos információt! Ezekre az adatokra azért van szükség, mert a későbbiekben szeretnénk oldalunkat közösségi funkciókkal kiegészíteni, így Önnek lehetősége lesz arra, hogy felvegye a kapcsolatot volt egyetemi csoporttársaival.

Újabb munkahely felvételéhez kérem, kattintson ide >>

Újabb munkahely felvételéhez kérem, kattintson ide >>

Újabb munkahely felvételéhez kérem, kattintson ide >>

Újabb munkahely felvételéhez kérem, kattintson ide >>

Kérjük, válassza ki, hogy Ön milyen „Tevékenységi területen” dolgozik jelenleg. A kiválasztott területhez a rendszer automatikusan Szakterületeket / Érdeklődési területek párosít, amelyeket Ön természetesen bármikor megváltoztathat vagy akár törölhet is. Az alábbi beállításokra azért van szükség, mert rendszerünk ezek alapján fogja összeállítani az Ön személyre szabott kezdőoldalát.

Kérjük, jelölje meg, hogy szeretné-e rendszeresen megkapni hírlevelünket, amelyből mindig friss hírekhez, szakmai információkhoz juthat.

Hírlevelet kérem*: igen nem

Az adatkezelési nyilatkozat megtekintéséhez kérem, kattintson ide >>

Ellenőrző kód
Kérjük gépelje be a képen látható karaktereket! *